Karins Fjelliv

Glede, inspirasjon og eventyr

DSC03634.jpg

Kommande event

Alle kurs kan også bookes på forespørsel. Jeg er fleksibel og kan sette opp kurs der du er!

Ta kontakt hvis du er interessert eller har noen spørsmål.
 

 
LRG_DSC07110.jpeg

Isklatrekurs

Dato kommer snart

Pris: 3300kr/studentpris: 2900kr

Isklatrekurs med utgangspunkt fra Narvik. Lær deg klatreteknikk på is, sikkerhet, rapell, sikringer/sikringshåndtverk samt rutiner for led og flertailengders klatring på is. Mer info kommer!

DSC07154.jpeg

Alpinklatrekurs

Dato kommer snarT

Pris: 3700kr/studentpris: 3300kr

Kursprogrammet vil variere noe med vær og forhold, men vi tar utgangspunkt i alpinklatring vinterstid hvor underlaget vil variere mellom is, snø og klippe. Momenter vi kan komme innom vil være bla. stegjernsteknikk på ulike underlag, utstyr, sikkerhet, sikringshåndtverk vinterstid og rappelfester. Mer info kommer!

LRG_DSC07640.jpeg

Grunnkurs Skred            

Dato kommer snarT

Pris: 2500kr /studentpris: 2100kr

Lær deg grunnleggende kunskap kring skred og hva man bør tenke på når man går på ski i skredterreng. Mer info kommer!

DSC07502.jpeg

Toppturskurs for nybegynnere

Dato kommer snart

Denne kurs er for deg som vil begynne gå på topptur. For deg som kun har stått på slalåmski eller kun testet topptur noen få ganger. På dette kurset lærer du grunnleggende kunskaper for å kunne dra på topptur på egen hånd. Under helgen gjennomgår vi utstyr samt grunnleggende kunskaper kring turplanlegging og skred. Vi bor sammen på hytta og går på tur sammen på dagene. Mer info kommer!

DSC07458.jpg

Skredworkshop

Dato kommer snart

Pris: 2500kr /studentpris: 2100kr

Dette er en helg med fokus på skred og skredkunnskap. Vi er ute og lærer i praksis og diskuterer aktuelle forhold. Denne workshop passer deg som har en del skredkunnskap fra tidligere og vil lære mer. Mer info kommer!

Skid-bild.png

Toppturshelg for jenter

Dato kommer snart

Det blir en langhelg med toppturer, skredkurs, yoga, god mat og hyggelig samvaro. Dette er helgen for deg som har stått litt på ski, men kanskje aldrig har gått på topptur, eller for deg som har gått en del på topptur, men vill lære mer om skred samt ha en herlig, lærerik helg sammen med andre likasinnade jenter. Mer info kommer!

DSC08012.jpeg

Pulktur med telt

Dato kommer snart

Pris: 4900kr/studentpris: 4200kr

Dette blir en spennende og lærerik langhelg for deg som vil teste å bo ute på vinteren og få en herlig vinteropplevelse i Nord-Norge! Vi går på fjellski med pulk, bor i telt og lager mat ute på bensin-kjøkken. Mer info kommer!

DSC08106.jpeg

Fjellskitur, Hytte til hytte

Dato kommer snart

En herlig fjellskitur blandt fjellene rundt Abisko og Narvik. Etappene går mellom hyttene i området og på kvelden koser vi oss på hytten med god mat og hyggelig samvaro. Det kommer også finnes mulighet for badstue ved noen hytte. Mer info kommer!

IMG_3123.jpg

Skreddersy ditt opplegg

Bookes på forespørsel

Du kan alltid ta kontakt og komme med forslag og ønske om opplegg. Jeg samarbeider også med Narvik Aktiv, Fjellfører i Nord samt andre guider i området, og hjelper deg gjerne med å planlegge din opplevelse i fjellene i Nord-norge!

 

Bli med på  eventyr!

Skreddersy ditt eget fjelleventyr! Klatre, vandre, løpe, telte, yoga, gå på topptur eller bare nyt omgivelsene. Ta kontakt for mer info og bokning.

IMG_2225.jpg

Guiding og klatrekurs

Vi tilbyr kurs og guiding for forskjellige nivåer og ønske. 1 dag eller flere, kurs eller guidet tur, sportsklatring, klatring på naturlige sikringer eller aid-klatring? Les mer eller ta kontakt med meg for å booke noe som passer dere. 

Fjelløping med husky

Narvik, 5-8 september 2019

I år arrangerar jeg fjelløpingshelgz sammen med Bergbjørn Fjellservice, hvilket gir oss mulighet å løpe med husky. Vi løper mellom hyttene i Nordnorge, og alle får en hund hver som bærer all pakking!

 
fullsizeoutput_8b5.jpeg
 

Gi bort et eventyr

Vad er en bedre present enn å gi bort et eventyr? Alle turer og kurser som ligger på hjemmesiden kan gis bort som gavekort til noen som trenger å komme seg ut og oppleve fjellene. Jeg tilbyr også åpne gavekort der deltageren selv kan beslutte når og hva han eller hon vil bli med på. Under er noen forslag på hva du kan gi som gavekort. Kontakta meg for spørsmål og bestilling.

 
 
DSC04309.jpg

Gavekort På valgfritt eventyr

Kjøp valgfri summa å gi bort i gavekort. Då kan personen selv velge hva hen vil bli med på. Kan brukes til kurs, workshop eller guidet tur.


Gavekort på Fjelløpning med husky

29 aug-1 sep blir årets fjelløpings helg. Denne gang med huskyer!

DSC08326.jpeg

DSC03554.jpg

Gavekort på klatrekurs

Under sommaren 2019 tilbyr vi flere forskjellige klatrekurs for alle nivåer. Testa-på-klatring, sportsklatring, klatring på naturlig sikring og kameratklatrekurs. Det går dessuten å tilpasse kurs etter ønske, både opplegg, nivå og antall dager. Minimum 2 deltager per kurs. Les mer om de forskjellige kursene under “event”, eller ta kontakt for å booke en skreddersydd kurs for dere!


Gavekort på guidet klatretur

Jeg tar dere gjerne med på små som store klatre-eventyr i fjellene. Det finnes tusentals fine turer i Nord-Norge, både i Lofoten, på Kvaløya og rundt Narvik. Noen av klassikerne er Svolværgeita, Bare blåbær, Stetind, Kugelhorn og Eidetind, men utvalget er uendelig! Ta kontakt så finner vi en tur som passer dere.

IMG_0518.jpg
IMG_9691.jpg
IMG_9759.jpg
IMG_0112.jpg
IMG_8607.JPG
IMG_3146.jpg