Karins Fjelliv

Glede, inspirasjon og eventyr

Tierra_Winter-opt-19.jpg

Kommande event
 

 
DSC07458.JPG

Grunnkurs Skred            

Tromsø, 22-24 mars

Pris: 2500kr /studentpris: 2100kr

Lær deg grunnleggende kunskap kring skred og hva man bør tenke på når man går på ski i skredterreng.

Skid-bild.png

Toppturshelg for jenter

Tor-søn. Dato kommer snart!

Det blir en langhelg med toppturer, skredkurs, yoga, god mat og hyggelig samvaro. Dette er helgen for deg som har stått litt på ski, men kanskje aldrig har gått på topptur, eller for deg som har gått en del på topptur, men vill lære mer om skred samt ha en herlig, lærerik helg sammen med andre likasinnade jenter.

Johanna Davidsson5 foto Hanna Mi Jakobson.jpg

Ekspedisjonskurs med Solosister

24-28 april

Pris: 4900kr/studentpris:4200kr

Verdensrekordholder, Johanna Davidsson, gikk på ski alene til Sydpolen og ble den raskeste kvinnen til polpunktet. Nå skal hun ta oss med på en ekspedisjon i Nord-Norge, og lære oss alt hun kan om livet på fjellski i villmarken. Det blir en spennende og lærerik langhelg for deg som vil teste å bo ute på vinteren og få en herlig vinteropplevelse i Nord-Norge! Ta kontakt for mer info.

Tidligere kurs

IMG_7682.JPG

Isklatrekurs

18-20 Januar

Pris: 3300kr/studentpris: 2900kr

I midten av januar, når isene oftest er som best, holder vi isklatrekurs med utgangspunkt fra Narvik. Noen momenter vi kommer til å ta for oss på kurset: Klatreteknikk på is, sikkerhet, rapell, sikringer/sikringshåndtverk samt rutiner for led og flertailengders klatring på is.

DSC00858.jpg

Alpinklatrekurs

25-27 Januar

Pris: 3500kr/studentpris: 3100kr

I slutten av januar blir det alpinklatrekurs, med utgangspunkt fra Narvik. Kursprogrammet vil variere noe med vær og forhold, men vi tar utgangspunkt i alpinklatring vinterstid hvor underlaget vil variere mellom is, snø og klippe. Momenter vi kan komme innom vil være bla. Stegjernsteknikk på ulike underlag, utstyr, sikkerhet, sikringshåndtverk vinterstid og rappelfester.

ISKLATREKURS

 

Narvik, 18-20 Januar

 
Tierra Abisko-as6.jpg

Ekspedisjonskurs med Solosister

24-28 april

DETTE ER EN LANGHELG FOR DE SOM VILL OPPLEVE EN RIKTIG VINTERHELG I TELT, I NORD-NORGE. FOR NYBEGYNNERE SOM KANSKJE ALDRI HAR BODD UTE PÅ VINTEREN FØR, ELLER FOR DEN LITT MER ERFARNE SOM VIL KOMME SEG UT PÅ EN HERLIG TUR BLAND FJELL OG VIDDER.

johanna davidsson03.jpg
_MG_9339.jpg
Johanna Davidsson5 foto Hanna Mi Jakobson.jpg
 

Bli med på  eventyr!

Skreddersy ditt eget fjelleventyr! Klatre, vandre, løpe, telte, yoga, gå på topptur eller bare nyt omgivelsene. Ta kontakt for mer info og bokning.

IMG_2225.jpg
 

Gi bort et eventyr

Vad er en bedre present enn å gi bort et eventyr? Alle turer og kurser som ligger på hjemmesiden kan gis bort som gavekort til noen som trenger å komme seg ut og oppleve fjellene. Jeg tilbyr også åpne gavekort der deltageren selv kan beslutte når og hva han eller hon vil bli med på. Under er noen forslag på hva du kan gi som gavekort. Kontakta meg for spørsmål og bestilling.

 
 
Skid-bild.png

Gavekort på topptur

Under vintern og våren holder jeg toppturskurs og skredkurs. Det finnes også mulighet å skreddersy en toppturs-opplevelse etter ønske og nivå. Jeg tar gjerne med dere på topptur rundt Tromsø, Senja, Lofoten eller Narvik, og kan også tilby pakke med boende og mat hvis det ønskes. Ta kontakt for mer informasjon og booking.


Gavekort på is- eller alpin-klatrekurs

I slutten av januar tilbys isklatrekurs og alpinklatrekurs.

IMG_2120.jpg

_MG_9339.jpg

Gavekort på ekspEdisjon

Vil du gi noen en genuin vinteropplevelser i Nord-Norges villmark? Dette er en kurs med Johanna Davidsson, som er verdensrekordholder som den raskeste kvinnen til Sydpolen. Vi går på fjellski og bor i telt tre netter, og på hytta en natt. Under veis lærer vi det meste man trenger å kunne når man drar på ekspedisjon i villmarken. Tips og triks kring hvordan man camper på vinteren, hva man trenger av utstyr, hvordan man holder varmen og unngår forfrysningsskader, førstehjelp i villmarken, navigasjon, turplanlegging og mye annet.


Gavekort på guidet klatretur eller klatrekurs

Jeg tar dere gjerne med på små som store klatre-eventyr i fjellene. Det finnes tusentals fine turer i Nord-Norge, både i Lofoten, på Kvaløya og rundt Narvik. Noen av klassikerne er Svolværgeita, Bare blåbær, Stetind, Kugelhorn og Eidetind, men utvalget er uendelig! Ta kontakt så finner vi en tur som passer dere. Under sommaren 2019 kommer jeg også tilby flere forskjellige klatrekurs. Dato for kursene er ikke satt enda, men går å tilpasse.

Guiding og klatrekurs

Vi tilbyr kurs og guiding for forskjellige nivåer og ønske. 1 dag eller flere, kurs eller guidet tur, sportsklatring, klatring på naturlige sikringer eller aid-klatring? Les mer eller ta kontakt med meg for å booke noe som passer dere. 

IMG_0518.jpg
IMG_9691.jpg
IMG_9759.jpg
IMG_0112.jpg
IMG_8607.JPG
IMG_3146.jpg