Karins Fjelliv

Glede, inspirasjon og eventyr

DSC03634.jpg
 

Kommande event
 

IMG_9075.jpg

Grunnkurs i naturlig sikring             

  • BOHUSLÄN, 17-19 MAJ (2,5 DAGER)

  • NARVIK, 28 JUNI-1 JULI (4 DAGER)

  • LOFOTEN, 9-11 JULI (3 DAGER)

  • LOFOTEN, 26-28 JULI (3 DAGER)

Kan også bookes på forespørsel

En kurs for alle som vil lære å klatre ute på egne sikringer.

Kameratredningskurs

Bohuslän, 31 mai-2 juni

Narvik, 14-16 juni

NARVIK, 5-7 JULI

LOFOTEN, 12-14 JULI

Kan også bookes på forespørsel

2,5 dager kurs for klatrare som vil lære metoder for hvordan man klarer seg i fjellet hvis det skjer noen ulykke.  

Sportsklatrekurs

Narvik, 22-23 juni

Kurset for deg som vil lære å klatre ute på bolt.

Guidet klatretur

Bookes på forespørsel

Jeg tar dere gjerne med på små som store klatre-eventyr i fjellene. Det finnes tusentals fine turer både i Lofoten og rundt Efjord og Narvik som jeg kan rekommandere. Noen av klassikerne er Svolværgeita, Bare blåbær, Stetind, Kugelhorn og Eidetind, men utvalget er uendelig! Ta kontakt så finner vi en tur som passer dere! 

Testa å klatre ute

Bookes på forespørsel

Vil du teste å klatre ute? Jeg kan ta deg med, selv eller med venner eller familie, for å testa på å klatre ute. Vi anpasser klatringen etter ønske og nivå, så hvem som helst kan bli med. 

DSC08280.JPG

Fjelløpning med Husky
5-8 september

Sammen med Bergbjørn Fjellservice arrangerer vi 5-8 september en helt unik fjelløpingshelg! 🏃🏽‍♂️🏃🏼‍♀️ Vi løper hytte til hytte, og alle får en hund var som bærer all pakking. Vi løper i rolig tempo, og hvis man vil kan man dessuten få litt drag-hjelp fra hunden. Mer info kommer innen kort!

 

Bli med på  eventyr!

Skreddersy ditt eget fjelleventyr! Klatre, vandre, løpe, telte, yoga, gå på topptur eller bare nyt omgivelsene. Ta kontakt for mer info og bokning.

IMG_2225.jpg

Guiding og klatrekurs

Vi tilbyr kurs og guiding for forskjellige nivåer og ønske. 1 dag eller flere, kurs eller guidet tur, sportsklatring, klatring på naturlige sikringer eller aid-klatring? Les mer eller ta kontakt med meg for å booke noe som passer dere. 

Fjelløping med husky

Narvik, 5-8 september 2019

I år arrangerar jeg fjelløpingshelgz sammen med Bergbjørn Fjellservice, hvilket gir oss mulighet å løpe med husky. Vi løper mellom hyttene i Nordnorge, og alle får en hund hver som bærer all pakking!

 
fullsizeoutput_8b5.jpeg
 

Gi bort et eventyr

Vad er en bedre present enn å gi bort et eventyr? Alle turer og kurser som ligger på hjemmesiden kan gis bort som gavekort til noen som trenger å komme seg ut og oppleve fjellene. Jeg tilbyr også åpne gavekort der deltageren selv kan beslutte når og hva han eller hon vil bli med på. Under er noen forslag på hva du kan gi som gavekort. Kontakta meg for spørsmål og bestilling.

 
 
Skid-bild.png

Gavekort på topptur

Under vintern og våren holder jeg toppturskurs og skredkurs. Det finnes også mulighet å skreddersy en toppturs-opplevelse etter ønske og nivå. Jeg tar gjerne med dere på topptur rundt Tromsø, Senja, Lofoten eller Narvik, og kan også tilby pakke med boende og mat hvis det ønskes. Ta kontakt for mer informasjon og booking.


Gavekort på is- eller alpin-klatrekurs

I slutten av januar tilbys isklatrekurs og alpinklatrekurs.

IMG_2120.jpg

_MG_9339.jpg

Gavekort på ekspEdisjon

Vil du gi noen en genuin vinteropplevelser i Nord-Norges villmark? Dette er en kurs med Johanna Davidsson, som er verdensrekordholder som den raskeste kvinnen til Sydpolen. Vi går på fjellski og bor i telt tre netter, og på hytta en natt. Under veis lærer vi det meste man trenger å kunne når man drar på ekspedisjon i villmarken. Tips og triks kring hvordan man camper på vinteren, hva man trenger av utstyr, hvordan man holder varmen og unngår forfrysningsskader, førstehjelp i villmarken, navigasjon, turplanlegging og mye annet.


Gavekort på guidet klatretur eller klatrekurs

Jeg tar dere gjerne med på små som store klatre-eventyr i fjellene. Det finnes tusentals fine turer i Nord-Norge, både i Lofoten, på Kvaløya og rundt Narvik. Noen av klassikerne er Svolværgeita, Bare blåbær, Stetind, Kugelhorn og Eidetind, men utvalget er uendelig! Ta kontakt så finner vi en tur som passer dere. Under sommaren 2019 kommer jeg også tilby flere forskjellige klatrekurs. Dato for kursene er ikke satt enda, men går å tilpasse.

IMG_0518.jpg
IMG_9691.jpg
IMG_9759.jpg
IMG_0112.jpg
IMG_8607.JPG
IMG_3146.jpg