Reviews

Rekommandasjoner og reviews fra deltagere og gjester.

Skriv gjerne litt om din opplevelse med Karins fjelliv, gjennom å fylle ut form lengst ned på denne side. 


Nina Smørsgård, alpinklatrekurs, vinteren 2019:

Deltok på Alpinklatrekurs i Narvik i januar med Karins fjellliv, der Karin og Håkon Wegge var instruktører. Kurset var lagt til en helg og startet med en introøkt (og kake;) på fredagskvelden! Var også lagt en kveldsøkt med teori og kake på Lørdagen. Dette var informativt og lærerikt, og gav spillerom for spørsmål og ettertanker etter dagen. Videre var vi ute lørdag og søndag der vi klatret is og alpint. Fikk forsøkt oss på egenhånd i trygt terreng med kyndig veiledning av både Karin og Håkon. Synes begge er kjempeflinke instruktører med gode faglige og kommunikative evner. Anbefaler varmt kurs i regi av Karins Fjellliv, og tenker selvsagt ta flere selv i framtiden. Bra jobbet!


Helene Christina Baumann, grunnkurs i naturlige sikringer, sommer 2018:

Det har været den mest fantastiske oplevelse at være på kurs med Karin! 
Jeg hade aldrig klatret før og var da også litt nervøs, men Karin får en til at føle seg 100 % trygg. Hun giver seg god tid til at forklare alle ting og jeg tror aldrig jeg har lært så meget på 3 dager! Tusen tusen takk Karin for de bedste dage, selv her et par uker etter smiler jeg stadig :) Gleder meg allerede til neste kurs eller klatring!


Linn Olsson, guidet klatretur og sportsklatring , sommeren 2018:

Tack för en trygg och lärorik guidning på klätterturen utanför Henningsvær! Jag är också väldigt tacksam för att vi fick hyra utrustning dag 2 när vi ville sportklättra. Karin är en inspirerande guide, som jag kände mig trygg med. Hon har humor och har lätt till skratt! Jag kommer att höra av mig igen nästa gång jag åker till Lofoten/Narvik :)


Solveig Kindlihagen, Grunnkurs naturlige sikringer vår/sommer 2018:

Karin er en superdyktig instruktør som gir grundig opplæring i hvordan å ferdes og å klatre trygt i fjellet, man føler seg alltid trygg med Karin. Hun er pedagogisk, tålmodig, ser den enkeltes behov, har alltid godt humør og har et fantastisk engasjement for klatring! Forholdene ligger med andre ord godt til rette for en bratt læringskurve og masse klatreglede på kurs hos Karin!


Anne Øien, Toppturskurs vinter 2018, innføring i naturlige sikringer, vår 2018 og guiding på Stetind, sommer 2018: 

Er man med Karin på tur eller kurs er man i trygge hender. Hun har en sjeldent god kombinasjon av kompetanse, formidlingsevne og tilstedeværelse som gjør at man sitter igjen med både mestringsfølelse og lysten til å pushe seg selv litt lengre!


May-Britt Hestetun, guidet tur Svolværgeita, sommer 2018:

Hadde Karin som guide opp Svolværgeita i juli 2018. Karin er en dame med et fantastisk humør som smitter over på alle. Hun er dyktig guide, og jeg følte meg i trygge hender under hele turen. Jeg kommer til igjen å bruke henne til klatring, og gir henne mine beste anbefalinger videre.


Kamilla Michalsen, fjelløpingshelg høst 2017 og innføringskurs i uteklatring vår 2018. 

Å være på tur med Karin er en fantastisk opplevelse. Karin er en utrolig inspirerende person å være sammen med, og en utrolig dyktig og grundig instruktør. Ikke bare er Karin utrolig flink faglig med det hun holder på med, hun er også en utrolig trivelig person som tar veldig godt vare på sine kursdeltakere. Anbefales på det varmeste, og jeg gleder meg til å være med på flere events med Karin.


Deltagere Fjelløpingshelg, høst 2017:

Tusen takk for en utrolig minerik helg- jeg håpes jeg kan vare med på mange flere av dine helger. 


Deltagere fjelløpingshelg, høst 2017: 

Jag skulle vilja säga att det har varit kvalitet i allt vi har fått uppleva.


Deltagare fjelløpingshelg, høst 2017: 

Det har varit en otroligt fin helg och du är inspirerande person att vara i närheten av. Tack <3 


Deltagere fjelløpingshelg, høst 2017:

Karin-detta har vart fantastisk! Jeg er så takknemlig for at jeg har fått vart en del av denne fantastiske helgen- og ikke minst få lov å møte så mange fine folk. Jeg har blitt kjempeinspirert og motivert til å løpe i fjellet/terrenget og til å laga mer mat. 


Deltagere fjelløpingshelg, høst 2017:

Har varit en helt fantastisk helg, med så mycket glädje, inspiration och kul samvaro! Superbra program & härligt att det var så mycket luft i programmet att vi fick tid att umgås och prata också :) Du är helt grym! 

Bilder fra tidligere event, kurs og turer

 

Skriv gjerne litt om din opplevelse med mig, gjennom å fylle ut form under:

Det går fint att vara anonym om man vil
Skriv hva du har deltatt på for kurs/event/guidet tur/annen opplevelse.
Beskriv gjerne hva du syns om din opplevelse med Karins fjelliv.