Om meg

Jeg er en glad person som syns det er litt vanskelig å sitte still.

Jeg er en glad person som syns det er litt vanskelig å sitte still.

EFA_3242.jpg

Litt om hvem jeg er

Jeg elsker fjell! Og alt man kan gjøre der. Stå på ski, klatre, løpe, vandre, spise, sove, og alt der imellom. Jeg har alltid vært interessert i trening, men før jeg flyttet til Narvik var det mer i flatt terreng. Jeg er fra en liten by som heter Nora, som ligger to timmer vest for Stockholm. År 2014, da jeg flyttet til Narvik, flyttet aktivitetene seg til litt mer kupert og vertikal terreng. Jeg har i flere år jobbet som sivilingeniør hos NCC, men å sitte inne fremfor en data 8 timer per dag, året rundt, var ikke helt ”min grej”. Derfor satser jeg nå 100% på fjellivet. 

Jeg har stått på ski i stort sett siden jeg kunne stå, og har klatret aktivt i snart 10 år. De siste årene har jeg utdannet meg i NF-stigen (Norsk Fjellsport) til klatreinstruktør i høyfjell, samt skredinstruktør. 

Jeg vil at så mange som mulig skal få ta del i hvor fantastisk det er å oppleve fjellene!

Fjellene og naturen er fantastisk, men vi må ta vare på den. Jeg er miljøbevisst og forsøker så godt jeg kan å minske mitt ekologiske fotavtrykk. Jeg vil også inspirere de rundt meg til en mer bærekraftig livsstil, og har stort fokus på sporløs ferdsel og bærekraftig turisme.

Helse og sunn kost er en annen stor interesse. Jeg er helt overbevist om at livsstil og kost i stor grad påvirker både livslengde og livskvalitet. Derfor brenner jeg for å få dele med meg og inspirere til en mer sunn livsstil. 

NF-sertifisert instruktør innen klatring og skred

Sammarbetar og tester klær for tierra

Følg meg gjerne på sociala medier