Matinspirasjon, fjell og yoga

7-9 September 2018

Under den tid som høstfargene er som vakrest ønsker vi å invitere deg med til Trollviken Lodge i Ofotfjorden. På Trollviken Lodge, bor vi akkurat ved havet med nærhet og utsikt over Narvikfjellene. Under dagene blir det mulighet for yoga og fjellturer. Det blir flere typer av yoga, bland annet dynamisk Vinyasa yoga med fokus på balanse og styrke. På ettermiddagen kan man slappe av i badstuen og kanskje til og med ta seg ett oppfriskende bad i fjorden.

Matkonseptet for helgen er sunn og miljø-bevist kost. Vi prøver ut nye ingredienser, smaker og oppskrifter for å inspirere til en sunn og fantasifull kost. Det blir vegetarisk mat med innslag av såkalt ”superfood”. Høstens rød-oransje smaker av rotgrønnsaker og eplerblandes med chiafrøn, smoothies og hjemmelagede «raw-bites». Maten lagas fra grunnen med sesongs-betonede råvarer. Under helgen forsøker vi unngå raffinert, hvitt sukker og mel. I stedet bruker vi naturlig sødme fra dadler og frukt, samt alternativa melsorter som kikertsmel og bovetemel. Det blir tre-retters middag som vi lager sammen. 

Veiledende program for helgeN

Vi møtes på lodgen fredag sirka klockan 14, for å spis lunsj sammen. Man er velkommen tidligere eller seinere beroende på hvordan det passer med transport, jobb mv. Etter lunsj og kaffe blir det sirka 1,5h yoga og siden badstue og dusj før vi koser oss med å lage og spis middag sammen. På lørdagen begynner vi dagen med meditation og rolig yoga før frokost. Siden blir det en del mat-forberedelser innfor lunsj og middag, før vi kommer oss ut en tur på fjellet. På ettermiddagen blir det ytterligere ett yogapass og siden dusj og badstue, og kanskje ett dopp i havet? Vi avslutter dagen med en hyggelig og sosial kveld med tre retters middag. Søndag morgen starter vi med power-smoothie og siden yoga. Etter det blir det en god og lang brunsj før vi avslutningsvis tar oss en en herlig fjelltur. 

Vi har ikke mulighet å servere alkoholhaltig drikke, så hvis man for eksempel vil ha øl eller vin til maten så får man gjerne ta med seg det selv. 

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål. 

Velkommen til en helg for både kropp og sjel!

DSC03498.jpg

Viktig info

Pris: 3700kr/person

Varighet: fredag kl 14- søndag 16.

Ferdighetsnivå: Inga krav

PÅMELDINGSFRIST: Utsatt til 2 sep

Minimum 2 deltagere, maksimalt 12 deltagere. 

En helg for deg som vil ta hand om deg selv