Kommande event

Alle kurs kan også bookes på forespørsel. Jeg er fleksibel og kan sette opp kurs der du er!

Ta kontakt hvis du er interessert eller har noen spørsmål.
 

 
LRG_DSC07110.jpeg

Isklatrekurs

 • 10-12 Jan, Narvik

 • 31 Jan-2 feb, Tromø

 • 14-16 feb, Narvik

Pris: 3300kr/studentpris: 2900kr

Lær deg klatreteknikk på is, sikkerhet, rapell, sikringer/sikringshåndtverk samt rutiner for led og flertaulengders klatring på is.

DSC07154.jpeg

Alpinklatrekurs

 • 17-19 jan, Narvik

 • 21-23 feb, Narvik

Pris: 3700kr/studentpris: 3300kr

Kursprogrammet vil variere noe med vær og forhold, men vi tar utgangspunkt i alpinklatring vinterstid hvor underlaget vil variere mellom is, snø og klippe. Momenter vi kan komme innom vil være bla. stegjernsteknikk på ulike underlag, utstyr, sikkerhet, sikringshåndtverk vinterstid og rappelfester.

LRG_DSC07640.jpeg

Grunnkurs Skred            

 • 7-9 Feb, Narvik

 • 13-15 Mars, Tromsø

 • 27-29 mars, Narvik

Pris: 2500kr /studentpris: 2100kr

Lær deg grunnleggende kunskap kring skred og hva man bør tenke på når man går på ski i skredterreng.

DSC07502.jpeg

Toppturskurs for nybegynnere

 • 28 feb-1 mars, Narvik

Pris: kommer snart!

Denne kurs er for deg som vil begynne gå på topptur. For deg som kun har stått på slalåmski eller kun testet topptur noen få ganger. På dette kurset lærer du grunnleggende kunskaper for å kunne dra på topptur på egen hånd. Under helgen gjennomgår vi utstyr samt grunnleggende kunskaper kring turplanlegging og skred. Vi bor sammen på hytta og går på tur sammen på dagene. Mer info kommer!

DSC07458.jpg

Skredworkshop

Dato kommer!

Pris: kommer snart!

Dette er en helg med fokus på skred og skredkunnskap. Vi er ute og lærer i praksis og diskuterer aktuelle forhold. Denne workshop passer deg som har en del skredkunnskap fra tidligere og vil lære mer. Mer info kommer!

Skid-bild.png

Toppturshelg for jenter

 • 16-19 april

Pris: kommer snart!

Det blir en langhelg med toppturer, skredkurs, yoga, god mat og hyggelig samvaro. Dette er helgen for deg som har stått litt på ski, men kanskje aldrig har gått på topptur, eller for deg som har gått en del på topptur, men vill lære mer om skred samt ha en herlig, lærerik helg sammen med andre likasinnade jenter. Mer info kommer!

DSC08012.jpeg

Påsktur med Pulka og telt

 • 8-12 april, Narvik/Abisko

Pris: 4900kr/studentpris: 4200kr

Dette blir en spennende og lærerik langhelg for deg som vil teste å bo ute på vinteren og få en herlig vinteropplevelse i Nord-Norge! Vi går på fjellski med pulk, bor i telt og lager mat ute på bensin-kjøkken. Mer info kommer!

DSC08106.jpeg

Fjellskitur, Hytte til hytte

 • 2-5 April, Narvik/Abisko

Pris: Kommer snart!

En herlig fjellskitur blandt fjellene rundt Abisko og Narvik. Etappene går mellom hyttene i området og på kvelden koser vi oss på hytten med god mat og hyggelig samvaro. Det kommer også finnes mulighet for badstue ved noen hytte. Mer info kommer!

IMG_3123.jpg

Skreddersy ditt opplegg

Bookes på forespørsel

Du kan alltid ta kontakt og komme med forslag og ønske om opplegg. Jeg samarbeider også med Narvik Aktiv, Fjellfører i Nord samt andre guider i området, og hjelper deg gjerne med å planlegge din opplevelse i fjellene i Nord-norge!