Kommande event
 

 
DSC07458.JPG

Grunnkurs Skred            

Tromsø, 22-24 mars

Pris: 2500kr /studentpris: 2100kr

Lær deg grunnleggende kunskap kring skred og hva man bør tenke på når man går på ski i skredterreng.

Skid-bild.png

Toppturshelg for jenter

Tor-søn. Dato kommer snart!

Det blir en langhelg med toppturer, skredkurs, yoga, god mat og hyggelig samvaro. Dette er helgen for deg som har stått litt på ski, men kanskje aldrig har gått på topptur, eller for deg som har gått en del på topptur, men vill lære mer om skred samt ha en herlig, lærerik helg sammen med andre likasinnade jenter.

Johanna Davidsson5 foto Hanna Mi Jakobson.jpg

Ekspedisjonskurs med Solosister

24-28 april

Pris: 4900kr/studentpris:4200kr

Verdensrekordholder, Johanna Davidsson, gikk på ski alene til Sydpolen og ble den raskeste kvinnen til polpunktet. Nå skal hun ta oss med på en ekspedisjon i Nord-Norge, og lære oss alt hun kan om livet på fjellski i villmarken. Det blir en spennende og lærerik langhelg for deg som vil teste å bo ute på vinteren og få en herlig vinteropplevelse i Nord-Norge! Ta kontakt for mer info.

Tidligere kurs

IMG_7682.JPG

Isklatrekurs

18-20 Januar

Pris: 3300kr/studentpris: 2900kr

I midten av januar, når isene oftest er som best, holder vi isklatrekurs med utgangspunkt fra Narvik. Noen momenter vi kommer til å ta for oss på kurset: Klatreteknikk på is, sikkerhet, rapell, sikringer/sikringshåndtverk samt rutiner for led og flertailengders klatring på is.

DSC00858.jpg

Alpinklatrekurs

25-27 Januar

Pris: 3500kr/studentpris: 3100kr

I slutten av januar blir det alpinklatrekurs, med utgangspunkt fra Narvik. Kursprogrammet vil variere noe med vær og forhold, men vi tar utgangspunkt i alpinklatring vinterstid hvor underlaget vil variere mellom is, snø og klippe. Momenter vi kan komme innom vil være bla. Stegjernsteknikk på ulike underlag, utstyr, sikkerhet, sikringshåndtverk vinterstid og rappelfester.