Fjelløpingshelg for jenter

Svenska

Svenska

English

English

13-16 September, 2018

I mitten av september kjører vi en ny omgang av forrige årets vellykkede fjelløpingshelg. Det blir en helg full av fjelløping, yoga, god mat, glede og inspirasjon! 

Vi bor på Gratangsfjellet hotell, omringet av fjellene, og med fantastisk utsikt ut over fjorden. Derfra har vi uendelige alternativer for forskjellige løpeturer. Alt fra eventyrlige ryggtraverser i høyfjellet, til koselige stier i bjørkeskogen. Fokus ligger på løpeglede, opplevelse og fellesskap. Alla som eier et par løpesko kan bli med, uavhengig av om du er nybegynnere eller erfaren løper. Turene tilpasses etter vær og vind, samt etter gruppens ønske og nivå. Vi kommer til å dele oss i flere grupper, så man har mulighet å velge hvor langt man vill løpe, og man kan også bytte gruppe etter dagsform. De kortere turene blir mellom 5 og 8km per dag og de lengre turene blir cirka 15-20km per dag, pluss et antall høydemeter. Løpningen blir i et rolig tempo, hvilket betyr at man går en hel del oppover. Vi tar med oss matpakke og tar oss tid å stoppe å nyte omgivelsene. Fjelløpning for oss, handler mer om opplevelse og å ha det gøy sammen, enn om resultat og maksimal treningseffekt. 

Utover fjelløpingen blir det også tips og øvelser for løping i terreng, og for forbedring av løpeteknikken generelt. Det blir også yogagrupper for alle som vil være med på det. Om kveldene koser vi oss sammen med badstue, god mat og drikke. 

Helgens matkonsept er god, sund og miljøbevisst kost. Det blir vegetarisk mat, inspirert av høstens farger. Bær fra Narviksfjellet blandes med chiafrø, nybakt brød og fargesterke grønnsaker. Det finnes så utrolig mye godt man kan lage som faktisk er bra for både kroppen og miljøet, alt fra frokost til middag, og selvfølgelig dessert! Matlagningen syns vi er en del av matgleden, så oppdelt i små grupper hjelper vi hverandre på kjøkkenet. Det blir nye oppskrifter samt tips og inspirasjon for å enkelt spise sunnere i hverdagen. 

Vi har dessverre ikke mulighet å servere alkoholholdig drikke, men man får gjerne ta med selv om man ønsker.

Hvis du har noen spørsmål, kontakta meg på mail eller Facebook. 

Håper vi sees i september!

Bilder fra forrige året

Jag skulle vilja säga att det har varit kvalitet i allt vi har fått uppleva
— Deltagere 2017
IMG_0518.jpg

Viktig info

Pris: 4880kr/person.

Varighet: torsdag-søndag 

Ferdighetsnivå: Både nybegynnere og erfarne löpere velkomnes! Vi deler oss opp i grupper etter ønske og nivå, og alle som klarer å løpe 8km i rolig tempo (under 60min) kan bli med.

Påmeldingsfrist: 2 september

Det har varit en helt fantastisk helg, med så mycket glädje, inspiration och kul samvaro!
— Deltagere 2017

Veiledende program for helgen

Torsdag

Sirka 14.00 Oppmøte og lunsj (Går fint å komme litt tidligere eller seinere hvis det passer bedre med transportmuligheter)
15.00 Løpetur, rolig, kort tur.
18.00 Dusj/badstue
19.30 Middag 

Fredag

08.00 Morgen-yoga
08.30 Frokost
10:00 Løpetur (2-3h)
14.00 Soppa og kaffe
15.30 Løpskoling og teknikktrening for å løpe nedover
17.00 Dusj/badstue
19:00 Middag 

Lørdag

08.30 Frokost
10.00 Løpetur (4-5h)
15.00 Soppa og kaffe
16.00 Yoga
17.30 Dusj/badstue
19.00 Middag 

Søndag

08.00 Morgen-yoga
09.00 Frokost
10.00 Løpetur-rolig, kort tur
13.00 Lunsj og kaffe