Fjelløping med husky

Narvik, 29 aug-1 sep

I år Blir det en helt unik fjelløpingshelg 🏃🏽‍♂️🏃🏼‍♀️ som jeg arrengerer sammen med Bergbjørn Fjellservice. Det blir en helg full av løping, yoga, god mat, glede og inspirasjon, OG denne gang tar vi også med oss huskier! 

Turen i år går hytte-til-hytte i et fantastisk fjellområde i nærheten av Skjomen og Narvik. Stiene er varierte og godt merket. De norske DNT-hyttene er ubemannede men fullt utstyrt og vi trenger derfor minimalt med utstyr med oss. I tillegg vil huskiene bære mat for helgen, lakenposen din, og noe ekstra klær, slik at du nesten ikke trenger bære noen pakning selv. Fokus ligger på løpeglede, opplevelse og fellesskap. Alla som eier et par løpesko kan bli med, uavhengig av om du er nybegynnere eller erfaren løper. Løpningen blir i et rolig tempo, hvilket betyr at man går en hel del oppover. I tillegg kan man få litt drag-hjelp av hundene hvis man blir trøtt. Vi har også mulighet å dele oss i mindre grupper med forskjellig tempo, så man kan velge tempo som passer dagsformen. Distanse mellom hyttene blir ca 10-20 km per dag, med stopp for mat og drikke på veien. Vi tar oss også tid til å stanna for å nyte av omgivelsene. Fjelløpning for oss, handler mer om opplevelse og å ha det gøy sammen, enn om resultat og maksimal treningseffekt. 

Under helgen blir det dessuten yogapass for de som vil bli med på det. Vi har med oss en Ashatanga yoga-instruktør, og det blir pass anpasset for å strekke ut løpemuskler og stive bein. 

På kveldene koser vi oss sammen i hytta med god mat og drikke. Maten under helgen blir, utover en del frystorket mat, også «hjemmelaget» med fokus på sund og miljøbevisst livsstil. Det finnes så utrolig mye godt og enkelt man kan lage, som faktisk er bra for både kroppen og miljøet. Alt fra frokost til middag, og selvfølgelig dessert! Det blir daddelbollar, banankaker med chiafrøn og annet smått og gott. Karin Bergbjørn, som har kurs i «Wilderness cooking», vil dele med seg av nye spennende tips på hva man kan laga for mat når man er på tur. Dessuten kan vi se hvis vi finner noen gode ekstra tilbehør som vi kan plukke langs med veien!

Ta kontakt hvis du har noen spørsmål. 

Håper vi sees!

Bilder fra tidligere fjelløpings- og yogahelger

Takk til yogainstruktører Anna Nordstrøm og Kicki Jacobsson, samt løpledere Caroline Tollstadius, som var med 2018.

DSC08281.JPG

Viktig info

Pris: 5800NOK (Inkl. mat, losji og guide)

10% rabatt ved påmelding før 14 juli

10% rabatt hvis du tar tåget hit!

Varighet: torsdag-søndag 

Ferdighetsnivå: Både nybegynnere og erfarne løpere velkomnes! Vi deler oss opp i grupper etter ønske og nivå.

Påmeldingsfrist: 18 aug

Det har varit en helt fantastisk helg, med så mycket glädje, inspiration och kul samvaro!
— Deltagere 2017
Jag skulle vilja säga att det har varit kvalitet i allt vi har fått uppleva
— Deltagere 2017