Dessverre er nå kurset fullbooket!

EFA_3242.jpg

Pris: 3500kr

Studentpris: 3100kr

forkunnskaper: Deltagere bør kunne klatre og lede på egne sikringer sommerstid (trenger ikke klatre «hardt», men bør være kjent med det grunlegende håntverket som å sette egne sikringer og lage en standplass). Om man har prøvd isklatring er det fint, men det er ikke et krav.

Påmeldingsfrist: 18 jan

DSC00858.jpg

Opplegg

Kurset starter fredag ettermiddag, da møtes vi for en teoriøkt innendørs samt sjekk av utstyr og planlegging for helgen. Lørdag morgen møtes vi for å samkjøre til dagens destinasjon. Kursprogrammet vil variere noe med vær og forhold, men vi tar utgangspunkt i alpinklatring vinterstid hvor underlaget vil variere mellom is, snø og klippe. 

Momenter vi kan komme innom vil være bla. Stegjernsteknikk på ulike underlag, utstyr, sikkerhet, sikringshåndtverk vinterstid og rappelfester. Når er det tryggere å ikke bruke tau? Planen er å gjennomgå  metoder på lørdagen og komme oss litt lenger ut i relevant terreng på søndagen. Dog vil gjennomgang av ulike metoder og teknikker i mer «udramatisk» terreng bli prioritert fremfor lange turer da vi ønsker å få til mest mulig læring, og at dette ikke er et «føringstur-kurs».

For å kunne følge opp deltagere best mulig, begrenser vi antall deltagere til maks 4. Dette gir oss også rom å tilpasse innhold etter gruppens nivå. Grunnet få plasser-meld deg på i tide for å sikre deg en plass! (Hvis kurset blir fullt, kan vi muligens sette opp ett til kurs.)

Utstyr

Dette er det utstyr du trenger å ta med selv. Hvis det er noe du ikke har, så går det å leie utstyr av oss. Si ifra i tide så vi rekk å fikse det som trengs

  • Stegjern 

  • Økser

  • Skisko eller stivstøvler (step-in frem og bak) (bilde på skoen)

  • Hjelm

  • Sele, brems med skrukarabiner, klemknute

  • Hvis du har annet sikringsutstyr, slynger osv. må du gjerne ta med det.

Ta kontakt hvis du har noen spørsmål! 

HOVEDINSTRUKTØR HÅKON WEGGE, +47 41287011, H.WEGGE@GMAIL.COM

Medinstruktør KARIN EKNOR, +47 982 65 672, KARINEKNOR@GMAIL.COM

Tierra_Winter-opt-24.jpg
IMG_1618.jpg
Tierra_Winter-opt-25.jpg